Termos e Condições

Reserveringsvoorwaarden & betaling
Aanbetalingen
Bij reserveringen vragen wij een aanbetaling van 50%. Het resterende bedrag hoeft pas ter plaatse te worden voldaan.


Annulering
Bij annulering geruime tijd van te voren hebben wij nog wel gelegenheid de kamer alsnog te verhuren. De aanbetaling wordt in dat geval teruggestort. Bij annulering korter dan vier weken van tevoren zijn wij genoodzaakt de aanbetaling van 50% te behouden om ons financiële verlies tot de helft te beperken.


CORONA BELEID
Deze annuleringsregeling geldt voor "normale" omstandigheden. In geval een boeking moet worden geannuleerd vanwege het coronavirus, zoals vervallen vliegreizen, reisrestricties en dergelijke, dan is annulering met restitutie van de aanbetaling gegarandeerd ongeacht het moment van annuleren


AANSPRAKELIJKHEID
Casa el Cardo Morado kan tijdens uw verblijf niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijke ongelukken, verlies of beschadigingen. Wij raden u aan om zelf een annuleringsverzekering en/of reisverzekering af te sluiten.


DISCLAIMER
Betreffende prijsvermeldingen op andere websites.
De hier vermelde prijzen zijn de werkelijk gehanteerde prijzen. Vermeldingen op andere websites zijn niet altijd door ons gewenst of door ons beheerd en we kunnen dus niet instaan voor de juistheid van de vermelde prijzen op sites van derden. De op deze website gehanteerde prijzen zijn de enige bindende.